Theo FÖRCH GmbH & Co.KG

Contact

S.C. Foerch S.R.L.

Str. Zizinului 110
500407 Brasov
România

 

+40 368 408192

info@foerch.ro

Prelucrarea metalelor în cele mai bune mâini.

Mâinile Dv. pot face minuni. Oferiţi-le scula potrivită.

Indiferent că e vorba de ateliere sau de industrie – cerinţele Dv. reprezintă motivarea noastră. Impulsionaţi zilnic specialiştii noştri ca şi unele profile unicat, în ceea ce priveşte cerinţele, să fie acoperite cu un evantai larg de produse croite pe măsură. Pentru că Dv., profesionişti în prelucrarea metalelor, nu sunteţi în căutare de produse ci de soluţii.

Materiale consumabile, scule de mână, produse chimice sau echipamente de protecţie – produsele profesionale de la FÖRCH se confirmă mai ales în condiţiile cele mai severe. Cunoştinţele noastre excelente de specialitate împreună cu experienţa practică îndelungată, ne permit o dezvoltare continuă a sortimentului de produse pentru prelucrări metalice, una din ramurile profesionale cele mai vechi. În ceea ce priveşte adaptarea optimă la cerinţele din domeniul construcţiilor metalice grele şi uşoare, precum şi la pretenţiile ce nu admit compromisuri din domeniul prelucrării de precizie a metalelor şi a tehnologiei de construcţii metalice, la FÖRCH vă aflaţi pe cele mai bune mâini.

Sarcinile Dv. diversificate şi consumatoare de timp trebuie nu numai să fie cunoscute, ci în primul rând să fie uşurate. Prin urmare aşteptările faţă de paleta noastră de produse inovative şi de calitate superioară se evidenţiază imediat: siguranţă, precizie şi eficienţă economică – încât să genereze mulţumirea Dv.

Fie că e vorba de filetare, debitare, încovoiere, tăiere, pilire – numai cel care, la fel ca şi noi, pune mâna pe scule, ştie şi pe ce produse se poate baza. Frezare, găurire, sudare, fălţuire sau lipire – noi ştim să recunoaştem noile semnale ce vin din practică şi le transpunem sub forma unor soluţii inovative pentru utilizările Dv. Astfel putem să fim alături de Dv., pe termen lung, cu sfatul şi cu fapta. Exact conform aşteptărilor Dv.