Vânzare numai comercianţilor

Perfecţiune, într-o clipă.

Totul, dintr-o singură sursă.

Timpul costă bani. Aceasta e valabil peste tot, dar mai ales în atelierele auto. Clienţii vor să poată să circule din nou, cât mai repede. Prin urmare specialiştii auto au nevoie de soluţii flexibile şi inovative, pentru a putea acţiona şi reacţiona cât mai rapid.

Poate nicio branşă profesională nu are o viaţă aşa de intensă ca branşa auto. Mereu modele şi tehnologii noi pretind de la profesionişti multă flexibilitate şi disponibilitate de adaptare. Numai acela ce se menţine permanent la cel mai nou nivel, va satisface nevoile clientului rapid şi în mod optim. Din acest motiv, FÖRCH cu pretenţiile sale ridicate de calitate este partenerul perfect. Produsele noastre sunt diversificate, cu domeniu larg de aplicare şi de înaltă calitate, concepute tocmai pentru nevoile atelierelor auto. Servisarea este promptă şi de încredere. Personalul de vânzări este competent, implicat personal şi întotdeauna conectat la ritmul lumii moderne. Nu vă oferim numai cuvântul nostru ci vă şi întindem mâna. Pentru cea mai mare satisfacţie – a Dv. şi a clienţilor Dv.

Un vehicul cu două, patru sau mai multe roţi, două mâini şi echipamentul adecvat – de mai mult nu e nevoie.

Faptul că sculele, dotarea de atelier, materialele consumabile, produsele chimice, electrice şi multe altele provin de la FÖRCH, face ca situaţia să fie nu numai mai simplă, ci pur şi simplu mai bună. Oferta generoasă, calitatea bună şi economicitatea optimă nu vin din senin. Gândim soluţii care se potrivesc exact pretenţiilor Dv. Aşa se explică şi portofoliul cuprinzător de produse de calitate superioară, care creşte pe măsura cerinţelor. În acest sens, domeniile speciale constituie pentru noi un deziderat permanent. Un veritabil cap de afiş în cadrul evantaiului larg ofertat îl constituie linia de produse FÖRCH TRUCKline. Concepută şi perfecţionată pentru atelierele destinate autovehiculelor utilitare, ne propulsează partenerii pe pista de depăşire.