Vânzare numai comercianţilor

Cărămizile succesului, dintr-o singură sursă.

A da ce e mai bun.

De fapt „domeniul construcţii“ nu există ca atare. Ce există de fapt, sunt experţi formaţi în specialităţi diverse, care colaborează în mod profesionist sau îndeplinesc sarcini de specialitate în regie proprie.

Ştiţi totuşi ce au în comun aceşti zidari, zugravi, ghipsuitori, tâmplari, dulgheri, tinichigii, lăcătuşi, instalatori, specialişti în acoperişuri sau duşumele, construcţii uscate, instalaţii electrice sau sanitare? Un partener puternic, de nădejde, care cunoaşte cu precizie cerinţele şi rezolvarea lor prin produsele necesare. Fie că e vorba de materiale consumabile, scule de mână, chimice pentru construcţii sau articole de fixare – indiferent despre ce ar fi vorba în domeniul „construcţii“, la FÖRCH aţi nimerit bine. Vă ţinem la dispoziţie un portofoliu larg de produse de calitate, care este actualizat în permanenţă.

Precizia cea mai înaltă, punctualitate necondiţionată şi calitate – clienţii Dv. pretind de la Dv. întotdeauna maximumul. Şi asta aşteptaţi şi Dv. de la noi, partenerul Dv.

Cunoaşterea pretenţiilor e o datorie. Depăşirea lor asigură podiumul. Şi aceasta face la urma urmelor diferenţa. Cum realizăm asta zilnic ? Prin faptul că suntem în nemijlocit contact cu branşa. Cunoaştem diferitele activităţi şi operaţii precum şi cerinţele mereu crescânde ale clienţilor. Nu numai în centrul nostru iNNOCenter, specialiştii noştri cu experienţă supun la probe şi testează mereu noi produse, care vă fac munca mai uşoară, mai sigură, mai economică. Pentru că Dv. aveţi nevoie pentru fiecare provocare de o soluţie adecvată. Fie că e vorba de găurire, debitare, tăiere, frezare, şlefuire, lipire, etanşare, izolare, înşurubare, batere cu ciocanul – vi le punem la dispoziţie.