Vânzare numai comercianţilor

Bine aţi venit la FÖRCH.

Alături de clienţi de peste 50 de ani.

Cu largă deschidere internaţională, dar cu rădăcini solide la nivel regional. La cel mai înalt nivel tehnologic, dar în acelaşi timp bine ancorat în tradiţie. Din sinteza acestor contraste izvorăşte forţa noastră.

Istoria a început în anul 1963 – Theo Förch a înfiinţat o firmă în Neuenstadt-Kochertürn. Cu hărnicie, viziune de perspectivă şi o intuiţie sigură a dorinţelor clienţilor, a adus firma la dimensiuni impunătoare.

Astăzi, după mai bine de 50 de ani, FÖRCH face parte din intreprinderile de top cu vânzare directă de articole consumabile, articole de montaj şi de ancorare pentru ateliere şi industrie. În ciuda tuturor succeselor, FÖRCH nu a pierdut niciodată contactul cu baza. Agenţii noştri de vânzări provin din domeniul Dv., vorbesc limba Dv. – şi îşi rezervă cu plăcere timp pentru Dv.

Pentru ca Dv. să vă puteţi concentra asupra lucrurilor esenţiale, FÖRCH a selectat ceva pentru Dv. De exemplu un număr de peste 100.000 de articole. Sortimentul nostru cuprinde materiale consumabile, scule, produse chimice pentru atelier, dotare pentru ateliere, scule diamantate, produse chimice pentru construcţii, elemente de ancorare, izolaţii pentru ţevi, elemente de ventilaţie pentru acoperişuri şi multe altele.

 

Reprezentantul nostru repartizat pentru Dv. vă va consilia cu plăcere, în cadrul unei convorbiri personale – e de ajuns un apel telefonic pentru a stabili împreună data şi ora întâlnirii .