Vânzare numai comercianţilor

Foerch România

își construiește un nou sediu în Săcele

Foerch România, parte a grupului german Theo Förch GmbH, marchează un pas important în dezvoltarea activității sale prin construirea unui nou sediu administrativ, precum și a unui nou depozit în municipiul Săcele. Evenimentul care a marcat demararea procesului de construcție a avut loc în data de 27.05.2020, la ora 10:00, și s-a bucurat de prezența unor invitați speciali.

Noua construcție se va desfășura pe o suprafață de peste 4.000m2, dintre care 3.000m2 vor reprezenta noul depozit și peste 1.000 m2 constituie partea de birouri, săli de training și de ședințe. Sediul va avea o arhitectură modernă, incluzând soluții inovatoare, eficiente energetic și prietenoase cu mediul, amenajarea acestuia presupunând o investiție de peste 3 milioane de euro din finanțare proprie. De asemenea, în interiorul depozitului va fi amenajat un spațiu dedicat activitații de servisare a produselor.

Noua locație va încorpora activitatea celor 35 de angajați pe care îi avem în prezent la Brașov, dar în același timp, va avea capacitatea necesară pentru dublarea acestora. Astfel, vom asigura și susține activitatea celor peste 120 de consultanți de vânzări actuali.

„Nevoia unui nou spațiu a apărut pe măsură ce compania noastră și-a extins portofoliul de produse comercializate și și-a dezvoltat echipa de consultanți de vânzări. Decizia s-a bazat pe creșterile constante ale companiei în cei peste 13 ani de activitate, dar și pe nevoia de a răspunde mai rapid și mai eficient nevoilor crescute ale partenerilor noștri și de a le oferi soluții profesionale.

Noua clădire ajută la îmbunătațirea infrastructurii în locație, a logisticii, depozitării și procesului de vânzare, oferindu-ne de asemenea posibilitatea de a diversifica gama actuală de produse depozitate și scurtarea timpilor de procesare a comenzilor.

Acest proiect se bucură de susținerea managementului grupului german de care aparținem, întrucât echipa de aici a reușit performanța de a aduce profit an de an. În acest fel, am câștigat încrederea acestora că putem crește și consolida brandul Foerch pe piața națională.”– Liviu Șonea, Director General Foerch România

Printre cei prezenți la eveniment s-a aflat și invitatul special, domnul Virgil Popa, primarul municipiului Săcele. Alături de dumnealui, au mai fost prezenți și arhitectul Nicolae Țaric, repezentanți ai grupului Eren Construct, dar și ai presei locale brașovene.

 

 

Despre Foerch

În decursul celor peste 55 de ani de existență, compania Foerch și-a extins activitatea, din Germania, la nivel global, ajungând să întrunească o echipă de peste 3.370 de angajați cu filiale în 22 de țări în Europa și peste 55 de filiale sau firme partener în întreaga lume. În România, compania își desfășoară activitatea din anul 2008.

Foerch România face parte acum din companiile de top cu vânzare directă de articole consumabile, articole de montaj şi de ancorare pentru construcții, pentru ateliere şi industrie, cu traditie de peste 13 ani pe piața națională. Sediul central al companiei se află în municipiul Brașov.

În anul 2020 Foerch România a înregistrat o cifră de afaceri de 47.710.262 lei, fiind al 10-lea an consecutiv în care firma înregistrează profit. Astfel, Foerch România reprezintă unul dintre angajatorii atractivi de pe piața locală.

 

Contact: Foerch România
Tel. +40 368 408192
Fax +40 368 408193
E-mail: info@foerch.ro