Vânzare numai comercianţilor

Serviciul de vânzări văzut pe dinăuntru.

Nu întotdeauna la costum, dar mereu apropiat şi înţelegător.

Un bun agent de vânzări nu se impune doar cu simple aparenţe. Stilul de abordare, orientarea spre client şi competenţa sunt ceea ce contează. Reprezentanţii noştri de vânzări nu se recunosc după costum şi cravată ci prin aceea că ştiu despre ce vorbesc.

Ce au în comun 300.000 de clienţi din domeniul auto, prelucrări metalice, construcţii, ateliere industriale şi de intreprindere? Ele profită pe lângă calitatea produselor noastre şi de competenţele unice de consiliere ale firmei FÖRCH. Aceasta înseamnă că discutăm de la egal la egal – şi mai ales, că vorbim aceeaşi limbă. Acest lucru e posibil datorită cunoştinţelor cuprinzătoare de branşă, deseori din practica proprie şi din experienţa profesională. Astfel consilierea şi servisarea competentă de către FÖRCH nu sunt niciodată o chestiune de noroc, ci o componentă conştientă a pachetului Dv. integral de servicii FÖRCH.

Şcolarizări regulate privind cele mai noi evoluţii şi tendinţe fac de asemenea parte din el, ca şi schimbul de informaţii cu Dv. şi mulţi alţi specialişti din domeniu. Aceste impulsuri sunt cele care ne fac ceea ce suntem: un partener puternic, de nădejde, conectat la ritmul epocii actuale.

Partenerul Dv. de discuţii

  • În Germania peste 600 de angajaţi în vânzări
  • Peste 100.000 de informaţii despre produse, actualizate la zi
  • Condiţiile sunt disponibile, actualizate la zi
  • Acoperire teritorială în Germania, la faţa locului, pentru Dv.
  • Consiliere şi servisare individuală, personală