Vânzare numai comercianţilor

Logistica în acţiune.

Manipulare perfectă.

Cine rezolvă zilnic circa 40.000 de cereri ale clienţilor, are nevoie de multe mâini îndemânatice şi de o logistică foarte eficientă.

Pentru ca totul să se deruleze fără compromisuri, toate rotiţele trebuie să se angreneze perfect – exact ca şi în centrul ultramodern FÖRCH de logistică şi distribuţie, cu depozitele sale hightech, fără egal. Peste 100.000 de casete pot fi oricând accesate în mod complet automatizat. Dispozitive de deservire le ghidează ultrarapid spre destinaţie şi un articol din cele 100.000 ajunge fără întârziere, exact la locul dorit. Aşa şi trebuie să fie. Cea mai bună tehnologie pusă în seviciul omului, nu invers. Aceasta economiseşte timp, nervi şi în final costuri. Pentru noi, pentru toţi partenerii FÖRCH şi pentru fiecare client luat în parte.

Pare incredibil ceea ce se desfăşoară zilnic în centrul logistic FÖRCH din Neuenstadt-Kochertürn. Doar în depozitul nostru automatizat pentru piese mici, peste 78.000 de casete aşteaptă ca articolele noastre să fie preluate,pentru a ajunge cât mai repede posibil la locaţia Dv.

10.000 de pachete, 300 expedieri şi 40.000 poziţii zilnic, vorbesc de la sine şi despre perfecţiunea absolută a proceselor, tehnologiei şi angajaţilor. Timpul mediu de procesare a unei comenzi este de numai 20 de minute. Mai bine şi mai repede practic nu se poate. Pentru că ştim că Dv. ca intreprindere, aveţi nevoie cât mai rapid posibil de articolele Dv. pentru atelier, montaj sau ancorare, dacă s-ar putea în interval de până la 24 de ore. De aceasta se îngrijesc peste 350 de profesionişti în logistică – de la recepţia mărfii, depozitare şi comisionare până la asigurarea calităţii şi transmiterea mărfii unor parteneri de încredere spre livrare.

Astfel ne asigurăm cea mai ridicată cotă de încredere şi fiabilitate. Pe un management conştiincios al calităţii şi al mediului vă puteţi baza în proporţie de sută la sută, în baza certificărilor noastre conform DIN EN ISO 9001:2008 şi 14001.

Parametri logistici

  • Cotă de livrare / grad de servisare:> 98,5 %
  • Număr de comenzi: 8.000 / zi  2,0 mil. / an
  • Poziţii din comenzi: 40.000 / zi 10,0 mil. / an
  • Număr de pachete: 10.000 / zi 2,5 mil. / an
  • Angajaţi depozit / logistică: 350