Vânzare numai comercianţilor

Meseria pretinde muncă manuală.

Managementul pieselor de tip C cu FÖRCH.

Diagramă pieselor C

În epoca competiţiei globale trebuie ca toate departamentele intreprinderii să fie orientate spre o eficienţă maximă – mai ales aprovizionarea.

La FÖRCH ne-am orientat complet şi integral spre modelarea achiziţiilor Dv. cât se poate de economic, simplu şi supervizabil. Din acest motiv nu ne considerăm doar un simplu furnizor de produse, ci şi ca ofertant cu acoperire de branşă pentru soluţii de sistem integrale, individuale sau modulare, axate pe piese de tip C. Un potenţial considerabil de creştere al eficienţei şi productivităţii îl asigură procurarea de de piese mici, DIN şi standardizate, produse chimice de atelier, consumabile, burghie, abrazive şi scule, având în vedere că acestea au o valoare comercială mică, dar prin cota parte considerabilă în volumul global al achiziţiilor duc la o creştere serioasă a costurilor de procesare în aprovizionare – mai ales în cazul comenzilor frecvente.

Din cauza marii discrepanţe între valoarea acestor produse şi costurile de procesare este necesară optimizarea proceselor de achiziţie, iar procurarea pieselor de tip C trebuie să constituie o tematică strategică pentru conducerea intreprinderii, pentru a amortiza dezechilibrul ameninţător între costurile de administrare, respectiv procesare, faţă de valoarea propriu zisă a articolului.

Un echilibru adecvat între valoarea produselor şi cheltuielile de achiziţie este decisiv în cazul managementului reuşit al pieselor de tip C, pentru realizarea potenţialului de economisire nevalorificat până acum.

Serviciile noastre flexibile pot fi extinse după dorinţă, de la consiliere, aprovizionare la cerere, până la preluarea completă a proceselor de achiziţie alese de Dv.

În completarea managementului pieselor de tip C, vă oferim sistemul variabil de depozitare VARO, special orientat spre servisare, care sprijină optim gestionarea pieselor de tip C.

Astfel puteţi să vă concentraţi complet şi în totalitate pe problemele centrale ale afacerii Dv.

 

Rezultatele managementului pieselor de tip C

  • combinaţii individuale de articole, dintr-un sortiment larg de piese de tip C
  • calitate constant ridicată a articolelor
  • livrări rapide şi fiabile
  • acoperire permenentă a necesarului de bază
  • aport durabil la optimizarea costurilor de procesare